Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλνονται άμεσα όταν είναι ετοιμοπαράδοτα και διαθέσιμα την ημερομηνία της παραγγελίας. Η παράδοση γίνεται σε εσάς σε 24-72 ώρες. Η παράδοσή τους εξαρτάται από τη χιλιομετρική απόσταση ή τη μεσολάβηση Σαββατοκύριακων ή αργιών. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

  • Για παραγγελίες με αξία μεγαλύτερη των € 49,00 τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
  • Η ελάχιστη χρέωση για αποστολές με κούριερ (courier) είναι 5.30 ευρώ. Η τιμή των μεταφορικών είναι τελική (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο ΦΠΑ)

Γενικά για τις Αποστολές

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με κόστος και ευθύνη του αγοραστή. Για μεταφορές που έχουν καθυστερήσει από εξωγενείς παράγοντες (όπως απεργίες, κλείσιμο δρόμων, ακραίων καιρικών φαινομένων κλπ.) το κατάστημα μας δε φέρει καμία ευθύνη. Σε περίπτωση που δεν λάβετε τα προϊόντα εντός του χρόνου παράδοσης που καθορίζεται από την αρμόδια υπηρεσία ,παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας για τον εντοπισμό του δέματος και την ανάκλησή του εάν αυτό δεν έχει χαθεί. Για οποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση μπορείτε να επικοινωνείτε με το κατάστημα της κούριερ που εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top